رزین نما | خدمات رزین کاری (براق کردن) نمای ساختمان

0

رزین نما یا عایق کاری نما دلایل مختلفی از جمله جلوگیری از جذب رطوبت و آب، شوره زدن در آجر و سنگ، همینطور رنگ پریدگی و فرسایش مصالح بدلیل باران های اسیدی و تابش روشنایی خورشید دارد و بیشتر معماران از این تولیدها در زمینه ایزولاسیون نما به کارگیری می کنند. رزین های پایه نفتی که به جهت تابش نور خورشید بعداز گذشت یکسال مستهلک گردیده و دچار تغییر‌ و تحول رنگ می گردند و به مرور زمان کیفیت خویش را از دست می‌دهند. کمپانی NSG در زمینه انواع رزین نما که بر مبنا فناوری نانو تعریف شده اند فعالیت می کند و رزین ها ی این کمپانی هم موجب براق شدن و هم در عین حال آب بندی نما را انجام می‌دهد.
این مواد به جهت نفوذ کردن در بافت سنگ و یا این که ملات به مرور زمان از میان نمی رود زیرا بر روی سطح تشکیل لایه نمی دهند ابدا پوسته پوسته نمی‌شوند. از شاخصه های مهم این مواد مقاومت در مقابل مواد شوینده اسیدی و غیر اسیدی، اشعه UV، گاز CO2، ضد خزه و جلبک بودن و تحمل دمای 75- تا 350+ درجه سانتیگراد هست که فشارهای مثبت و منفی رطوبت راکنترل می‌نماید .لذا در راستای عملیات رزین نما، گروه پارسیان نما کار نانو نما و رزین نما را در بخش نماشویی با طناب و رزین نما با طناب را به شما مشتریان گرامی ارائه می دهد.

رزین چیست؟

رزین مایعی شفاف بر اساس اکریلیک که به همرا مواد اصلاح کننده نانو بر پایه آب می باشد که محافظ بسیار قوی برای نمای ساختمان می باشد که پس از کم آب شدن براق و سخت می گردد و برای ضدآب ساز و عایق نمای سیمانی و آجری به کار می‌روند. رزین به طور یک لایه بی رنگ روی سطح نشسته، سطح را ضد آب کرده، رنگ را تغییر نمی دهد و همینطور حالت خیسی، براقیت و درخشندگی به نمای ساختمان می دهد. رزین نما را در برابر اشعه های مضر خورشید محافظت می نماید که منجر افزایش طول عمر سنگ و خشت و نمای ساختمان می‌گردد.

رزین کاری می بایست یک روز بعد از اتمام عمل شست و شو صورت پذیرد چون بایستی برای انجام رزین کاری نما و سطح نما کم آب شود زیرا رزین و جلا دهنده نما تشکیل‌ شده از مواد شیمیایی و چسبناک می باشد و در صورت خشک نبودن نما و سطح مربوطه نما یا این که سفیدک میزند و یا این که اثری نمی کند.

انواع رزین نمای ساختمان

انواع رزین نما در برند ها و اندازه های مختلفی در فروشگاه ها موجود می‌باشند. معمولا رزین 15 لیتری از مارک های متعدد در ابزار فروشی ها وجود دارد. این رزین ها برای سنگ های طبیعی مانند آنتیک، بادبر، گیوتین، پازل و غیره به کار گیری می شود. رزین کاری نما تنها جهت محکم سازی نباید به کار برده شود. اکثرا برای درخشان کردن سطح چنین سنگ هایی و درصد کمی برای مقاوم سازی به کار گیری می شود. گروه پارسیان نما از رزین نما با برندهای خوب و با کیفیت بهره می برد تا علاوه بر رضایت مشتریان در انتها یک کار با کیفیت و نمونه کاری قوی در خدمات رزین را در کارنامه کاری خود به ثبت برساند.

تفاوت رزین و روعن جلا روغن جلا

همانگونه که از نام آن پیداست از چسب و روغن سوخته تهیه و تنظیم می گردد. رزین ترکیبی از چسب و مایع شفاف کننده میباشد که بر روی تمام سطحوح می توان از آن به کار گرفت. از این محصول برای آجر، سنگ آنتیک و سنگ های تراورتن به کارگیری می‌گردد. از روغن جلا نیز برای چوب و سنگ آجر و غیره استعمال می گردد. ویژگی‌های رزین سنگ نما و جلادهنده نما و روغن نما شامل موارد زیر می گردد:

  1. امکان اجرای سریع با قلم‌مو
  2. پرهیز از نم و رطوبت به درون ساختمان
  3. آب بندی کردن نمای ساختمان – ضدآب کننده قوی
  4. پرهیز از نفوذ چربی و خاک

نماهای قابل رزین شدن

  • انواع نمای آجر از جمله (آجر نسوز و آجر سه سانت)
  • سنگ‌های طبیعی از جمله انواع سنگ ها مثل مرمر و …
  • انواع دیوارهای بتنی و سیمانی
  • سنگ‌های آنتیک و تراورتن و انواع سنگ های خاص و گران قیمت
  • انواع چوب مثل چوب ترموود

در حقیقت می توان اینطور گفت که رزین برای هر نوع مصالحی می تواند صورت گیرد و از رزین کاری چوب گرفته تا رزین کاری نماهای سنگی و آجری و غیره.

مزایای رزین کردن نما

از مزایا و ویژگی های رزین نما ساختمان (نانو) میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ضد جلبک و قارچ
  • افزایش مقاومت شیمیایی و فرسایشی
  • جلوگیری از زردی
  • مقاوم در برابر UV
  • پرهیز از جرم پذیری سطح نمای ساختمان
  • پوشش سنگ ساختمانی، پوشش آجر تزئینی، سطح های بتنی و سیمانی و سطح های چوبی جهت جلوگیری از جرم گرفتن و چرک شدن و آشکار سازی بافت و رگه‌های سنگ
  • ضدآب کردن درب چوبی

طرز مصرف رزین جلای نما ساختمان (نانو) به این صورت است که ترکیب آماده گردیده را با استفاده از برس و یا این که اسپری ایرلس بر روی سطح اعمال نمایید. در حالتی که نیاز به ضخامت بیشتری می باشد، لایه دوم را بعد از خشک شدن لایه اولیه اعمال نمایید تا حداکثر چسبندگی بین دو لایه ایجاد شود. سعی کنید از رزین نما در ساختمان هایی که بیشتر در معرض آلودگی های محیطی هستند استفاده نمایید تا عمر آن افزایش یابد.

مراحل انجام رزین کاری نما

برخی اوقات رزین نما و در خیلی از مورد ها هم برای عایق کاری سطح مربوطه برای براق کردن نما استفاده می گرددو بایستی این موضوع را در نظر داشت که برای آب بندی نمای ساختمان می بایست رزین ساختمانی را به طور غلیظ و حتی سوای تینر استفاده کرد تا اثر بگذارد البته برای زیبایی و درخشان کنندگی صد رد صد می بایست با تینر ترکیب شود. شوره های نا مناسب آجر به این دلیل می باشد که از جلا دهنده خوب استفاده نشده می باشد. جنس رزین نما و جلا دهنده سنگ نما معمولا بایستی بین 5 تا 10 سال قدمت داشته باشند.

ما این فعالیت را با به کار گیری از رزین اپوکسی که هم جلا دهنده هست و هم عایق کردن نما را انجام می‌دهد اجرا میکنیم. نحوه اجرای رزین نما رزین کاری ساختمان و جلا دهنده را مانند نماشویی به صورت بدون داربست (با طناب) می‌توان انجام بخشید. معمولا در اجرای نانو، روغن جلا را با به استفاده از قلمو انجام می دهند چراک ه استفاده ناصحیح و زدن جلا دهنده (روغن جلا) با غلطک کاملا اشتباه می باشد، چون غلطک درز آجر را پر نمیکند و بی تردید می بایست از قلم موی استفاده شود.

شستن نما و فراهم سازی زیر کار برای اجرای رزین کاری و جلا دهنده بسیار مهم میباشد . می بایست به خاطر داشت که همگی مصالح مصرفی می بایست ضد UV تابش نور و روشنایی خورشید و عوامل جوی باشند تا ماندگاری بیشتری داشته باشند.

درباره نویسنده بیشتر بدانید ...

لطفا دیدگاه خود را بنویسید (-:

1 × یک =

Call Now Button